Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «قدس آنلاین»
2024-04-29@15:45:51 GMT

گلایه مردم از تخلف‌ها در بازرگام

تاریخ انتشار: ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۴۸۵۵۵۲۶

گلایه مردم از تخلف‌ها در بازرگام

بازرگام، طرحی که با سروصدای زیاد در پاییز سال گذشته آغاز به کار کرد و قرار بود کالاهای اساسی را با قیمت مصوب به دست مصرف‌کننده برساند؛ طرحی که در ابتدا با پنج کالا شروع شد و قرار بود خیلی زود بسیاری از کالاهای دیگر را هم به فهرست خود اضافه کند.

اما با گذشت بیش از ۶ماه از راه‌اندازی این طرح، نه تنها فهرست آن به روزرسانی و تکمیل نشد که همین اقلام نیم‌بند هم بر اساس شنیده‌ها در برخی موارد به دست مصرف کننده نمی‌رسد و عملاً این سامانه کارایی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این روزها انتقادها و گلایه‌های شهروندان از بی‌خاصیت و بی‌اثر بودن سامانه درحالی است که قرار بود این سامانه مرهمی باشد برای بسیاری از مردم که مدت‌هاست زیر بارغول گرانی کمر خم کرده‌اند و افزایش قیمت کالاهای اساسی هر روز دلهره‌شان را بیشتر می‌کند.
با راه‌اندازی سامانه بازرگام قرار بود نابسامانی‌های بازار کالاهای اساسی کاهش یابد و کمکی باشد برای تنظیم بازار، اما نه تنها این اتفاق نیفتاد که به گفته بسیاری از مراجعه‌کنندگان قیمت اقلام تنظیم بازاری عرضه شده در این سامانه تفاوت چندانی با بازار آزاد ندارد و از سوی دیگر محصولات ارائه شده در آن که شاید کمی ارزان‌ترباشند هم قابل اعتماد نیستند.

گلایه از تأخیر و کم‌فروشی
برای نمونه یکی از مشتریان این سامانه به قدس می‌گوید؛ به نظر من هیچ نظارتی بر عرضه محصولات در این سامانه وجود ندارد کیفیت بسیاری از اقلام آن، چیزی نیست که ادعا می‌شود. 
یکی دیگر از شهروندان با اشاره به اینکه سبد کالایی که با مبلغ ۳۶۰هزارتومان از بازرگام خریداری و هزینه آن را هم پرداخت کرده‌ام با گذشت دو روز هنوز به دستم نرسیده، می‌گوید: با مراجعه به سامانه در قسمت پیگیری سفارش، نوشته «تحویل شده است»، اما هنوز به دستم نرسیده، معلوم نیست به چه کسی تحویل شده است!
وی افزود: چرا پیش از اینکه مردم را برای خرید از این سامانه ترغیب کنند زیرساخت‌هایش را ایجاد نمی‌کنند، مگر می‌شود برای دریافت یک قوطی روغن که اکنون به‌ آن احتیاج دارم تا دو روز بعد صبر کنم آن هم معلوم نیست به دستم برسد یا نه.
مشتری دیگر این سامانه با انتقاد از عملکرد بازرگام می‌گوید: پس از یک‌ساعت معطلی موفق به ثبت سفارش اقلام مورد نیاز خود در این سایت نشدم، این در حالی است که بسیاری از قیمت‌های محصولات عرضه شده در این سامانه که قرار است با کلی دردسر ثبت شود در سوپرمارکت سرکوچه خودمان با قیمت منصفانه‌تری عرضه می‌شود.

ضعف‌ها و کاستی‌ها را می‌پذیریم
مدیر بازرگام خراسان رضوی با اشاره به اینکه این سامانه از آذرماه پارسال کار خود را شروع کرده است و منکر ضعف‌ها و کاستی‌های موجود در این سامانه نیستیم، عنوان کرد: کاری که در این سطح قراراست شروع شود حتماً یک‌سری ضعف‌ها خواهد داشت.
سیدمحمد صیادی در گفت‌وگو با قدس با بیان اینکه روزانه هزارو۲۰۰ تا هزارو۴۰۰ درخواست در سامانه بازرگام استان ثبت می‌شود و کالاها درِ منازل تحویل می‌شود، افزود: با عرضه دیگر محصولات و همچنین برنج ایرانی و گوشت در این سامانه، درخواست‌ها افزایش بیشتری پیدا کرده است.
وی در مورد گلایه مشتریان درخصوص تأخیر و نامرغوب بودن برخی کالاها در این سامانه با اشاره به اینکه تأمین‌کننده کالا دولت است و ما مسئول توزیع آن هستیم، اظهار کرد: وقتی کالایی مثل مرغ برای فروش روی سایت می‌رود، بیش از ۲هزار درخواست را ثبت می‌کند، این کالا یا به دست ما نمی‌رسد یا دیر می‌رسد و تحویل کالا به روزهای بعد موکول می‌شود و همه چیز می‌رود روی چرخه‌ای که تا یک هفته نارضایتی به وجود می‌آورد و باید تا یک هفته جبران روزهای تأخیر را داشته باشیم.
وی افزود: تمام خودروهای حمل کالا و محصول آماده‌اند، اما در این میان بحث تأمین‌کننده مهم بوده و مردم این موضوع را نمی‌دانند و ما را متهم می‌کنند که بازرگام کالا را دیر به دست ما می‌رساند، اما نمی‌دانند مشکل کجاست.
وی با اشاره به اینکه این مشکلات و تأخیرها بیشتر مربوط به ایام نوروز بود و درحال حاضر مشکلی دربحث توزیع نداریم، عنوان کرد: از روزهای ابتدایی ماه رمضان در بحث توزیع مشکل خاصی نداریم و کالاها حداکثر طی ۲۴ساعت و در چهار بازه زمانی به دست مشتریان می‌رسد به طوری که نارضایتی‌ها به حداقل ممکن رسیده و سامانه روزبه‌روز درحال بهتر شدن است.

حساب دفتری مجازی!
وی در مورد گلایه از کم‌فروشی در برخی اقلام به‌خصوص مرغ ضمن تأیید این موضوع با اشاره به اینکه ما کالایی را که وزن ثابت ندارد، باید یک سقف مثلاً ۵کیلو با سه عدد مرغ را در نظر بگیریم،عنوان کرد: ما در مرکز توزیع یک‌سری ترازوهای دیجیتالی داریم که به شبکه و نرم‌افزار متصل‌اند وقتی وزن این سه عدد مرغ به عنوان مثال ۴ کیلو و۲۰۰گرم می‌شود به نرم‌افزار فرمان می‌دهد که این کالا ۸۰۰گرم کسری دارد و این ۸۰۰گرم به صورت تأمین اعتبار به کیف پول مشتری برگردانده می‌شود که با این اعتبار می‌تواند خرید دوباره انجام دهد و یا برگشت وجه را انتخاب و پول به حساب فرد برگردانده می‌شود و هیچ راه دیگری غیر از این وجود ندارد.
وی در مورد آمار کالاهای توزیع شده هم تصریح کرد: قرار بر این است آمارها در مورد میزان توزیع کالاهای اساسی در سامانه بازرگام توسط وزارت جهاد کشاورزی اعلام شود، اما از ابتدای راه‌اندازی سامانه به‌خصوص سه ماهه آخر سال گذشته بیش از۲۰۰ تن گوشت و مرغ و بیش از۱۵۰ تن برنج توزیع کرده‌ایم.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: سامانه بازرگام گلایه مردم تخلف کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۸۵۵۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها

ایسنا/خراسان رضوی بخشدار سرولایت اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌های منطقه را ضروری دانست.

باقر صدیقی امروز جمعه ۷ اردیبهشت در حاشیه دیدار با مدیر برق شهرستان قوچان در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه مدیریت حوزه برق سرولایت با قوچان و سه روستا نیز با خوشاب سبزوار است، افزود: مدیریت حوزه آب و آب‌رسانی سرولایت نیز با شهرستان نیشابور و آب‌رسانی به تعدادی از روستاهای فیروزه، نیشابور و خوشاب نیز با این بخش است.

 وی عنوان کرد: چون نقطه مرزی هستیم متأسفانه این گونه تقسیم‌بندی شده است. در حوزه برق‌رسانی از ۴۰ روستا ۳۷ روستا زیر نظر قوچان و سه روستا با خوشاب است.

بخشدار سرولایت با بیان اینکه در حوزه خدمات رسانی مانند گاز و آب این منطقه نیاز شهرستان‌های هم‌جوار را تأمین می‌کند، تصریح کرد: چون هم‌جوار ما روستاهای بخش آبکوه شهرستان قوچان است، به همین دلیل از این منطقه برق مورد نیاز وارد بخش سرولایت می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: برای شبکه توزیع برق استان از این مسیر مقرون به صرفه‌تر است تا اینکه بخواهد از نیشابور توزیع برق صورت گیرد. بخش سرولایت ۹۰ کیلومتر تا مرکز شهرستان فاصله دارد، در صورتی که این فاصله تا قوچان ۳۰ کیلومتر بیشتر نیست.

صدیقی در ادامه تعامل بین دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان را از محورهای مهم توسعه و آبادانی یک منطقه دانست و تصریح کرد: باید تلاش کنیم موانع و مشکلات را برطرف و راهکارهای عملی برای خدمت‌رسانی بهتر به مردم را انتخاب کنیم.

وی با تأکید بر تداوم اجرای طرح تعویض شبکه توزیع برق فعلی به کابل خود نگهدار و همچنین تأمین روشنایی معابر روستایی خاطرنشان کرد: فرمانداری و بخشداری نقش حمایتی، نظارتی و هدایت کننده دارد و سایر دستگاه‌های اجرایی باید با هم افزایی و تعامل مشکلات مردمی را برطرف کنند.

بخشدار سرولایت در ادامه بر اختصاص پنل‌های خورشیدی به منظور تأمین درآمد پایدار برای دهیاری‌ها، پیگیری چارت و تأمین نیرو و بالابر مختص اداره برق مستقر در منطقه تأکید کرد.

وی همچنین به ضرورت هماهنگی بیش از پیش بین ادارات آب و برق با لحاظ حداقل اثرات اجتماعی اشاره و اظهار کرد: انتظار داریم برق کنتورهای چاه و خط پمپاژ به هیچ وجه قطع نشوند تا مشکل در کمبود و توزیع آب شرب برای اهالی بخش سرولایت را نداشته باشیم.

صدیقی همچنین با هرگونه تعامل و همکاری با مجموعه برق و تداوم این همکاری‌ها اعلام آمادگی کرد و خواستار تسریع در اصلاح و نوسازی شبکه توزیع برق و برخی از خطوط انتقال آب و همچنین رفع مشکل مالکیت و دولتی شدن شبکه آب‌رسانی در ۳ روستای باقی مانده سطح بخش شد.

مدیر برق شهرستان قوچان در این نشست سه جانبه ضمن بیان اقدامات مهم انجام شده و در دست اقدام اظهار کرد: با توجه به اینکه رسالت شرکت برق خدمت‌رسانی به مردم است، از هیچ کوششی جهت خدمت شایسته به مردم دریغ نخواهیم کرد.

مهدی آدینه ادامه داد: خدمت به مردم و رفع مشکلات آنان یک نعمت الهی است که باید قدردان و شکرگزار این نعمت باشیم.

وی با اشاره به هزینه کرد حدود ۴۵ میلیارد ریال برای برق‌رسانی به روستای ماه نشین سرولایت در سال گذشته ادامه داد: تکریم ارباب رجوع و پیگیری مطالبات به حق مردم از جمله محورهای مهم مورد توجه است که برای موفقیت در این راه و کسب رضایت مردم تمام تلاش خود را انجام می‌دهیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ضرب‌الاجل منطقه آزاد قشم برای ثبت انبارهای کالا
  • جریمه تاوان ثبت نکردن موادبهداشتی فروشگاه مواد غذایی در کرمانشاه
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۵۰ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • ثبت تخلف سرعت بیش از ۴۷۹ هزار وسایل نقلیه در مازندران
  • گلایه مردم از عدم اتمام آسفالت ریزی محور پلدشت به مرگنلر 
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • مردمی کردن اقتصاد چگونه محقق می‌شود؟
  • ضرورت اختصاص پنل‌های خورشیدی برای تأمین درآمد پایدار دهیاری‌ها
  • ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده در کدام سیاه چاله اقتصادی مخفی بود؟