Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- سامانه بازرگام که با حمایت سازمان تعاون روستایی قرار بود در قالب توزیع هوشمند کالا و مقابله با واسطه‌گری، عرضه اقلام غذایی مورد نیاز مردم را انجام دهد، این روزها با چالش‌هایی مواجه شده است که نارضایتی مردم را به دنبال داشته است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سامانه توزیع هوشمند کالا از موضوعات مهمی بود که در دولت سیزدهم مطرح و متولی آن سازمان تعاون روستایی کشور با حمایت جهاد کشاورزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به اذعان کارشناسان یکی از مهم‌ترین عامل گرانی‌ها در بازار وجود دلالان و واسطه‌گرانی است و به همین دلیل سامانه‌ای به نام بازرگام راه‌اندازی شده است تا دست این دلالان و واسطه گران از سر بازار قطع شود و قیمت‌ها در بازار متعادل و با ثبات شود.

توزیع کالا بر بستر اینترنت و یا همان توزیع هوشمند کالا در بسیاری از کشورها وجود دارد و مجریان آن نتایج بسیار خوبی از این طریق به دست آورده‌اند؛ زیرا زندگی پرمشغله امروزی فرصت‌ها را برای چرخیدن در کوچه و بازار کم کرده است؛ بنابراین خرید هوشمند انتخاب آسان برای زندگی مدرنیته امروزی است و به جای اینکه افراد برای خرید یک کالا به بازار بروند می‌توانند براحتی در خانه خرید خود را به‌سرعت انجام دهند و آن را پشت درب منزل خود تحویل بگیرند.

اما از آنجا که اجرای هر طرحی در ابتدای راه با مشکلاتی همراه است و این پدیده‌ای عجیب و غریب نیست، خرید از سامانه بازرگام نیز این روزها با چالش‌هایی روبرو شده است که مشتریان آن را گلایه‌مند کرده است.

از جمله آن یک بانوی سمنانی که در تماس با خبرگزاری تسنیم نارضایتی خود را از عملکرد سامانه بازرگام اینگونه عنوان می‌کند  و می‌گوید: خرید خود را در سامانه ثبت کردم و 20 هزار تومان برای کرایه حمل و نقل کالا نیز پرداخت کردم. این در حالی است که گفته شده بود مشتریان نباید کرایه حمل و نقل کالا را پرداخت کنند و به عبارتی حمل و نقل رایگان است.

وی افزود: از مسئولان سوالم این است چرا ابتدا گفتند مردم نباید برای حمل و نقل کالا هزینه و کرایه‌ای پرداخت کنند،کالایی را خریداری کردم که کرایه آن بیش از مبلغ کالایی بود که خریدم. اگر این‌طور باشدبه بازار مراجعه و با کرایه‌ای بسیار کمتر از مبلغ 20 هزارتومانی که در این سامانه تعیین شده است.

در این زمینه مدیر تعاون روستایی استان سمنان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: هر سامانه‌ای تابع قوانین و مقرراتی است که سامانه بازرگام نیز از این قاعده مستثنی نیست.

احسان عباسپور عنوان کرد: در درگاه اینترنتی سامانه بازرگام برای فروش محصولات خود و خرید کالاها از سوی مشتریان سقف و کف قیمت تعیین شده است که اگر مشتریان مبلغ خریدشان حداقل 80 هزار تومان باشد، از پرداخت کرایه حمل و نقل کالا معاف می‌شوند و به عبارتی کرایه حمل کالا رایگان می‌شود. بر این اساس اگر مشتری خریدش کمتر از 80 هزار تومان باشد هزینه و کرایه حمل و نقل را نیز باید پرداخت کند.

عباسپور خاطرنشان کرد: در حال حاضر توزیع هوشمند هشت کالای اساسی در سامانه بازرگام درج شده است که از جمله آنها برنج ایرانی، برنج وارداتی، تخم‌مرغ، سیب‌زمینی، گوشت و میوه است.

وی خاطرنشان کرد: توزیع هوشمند کالاهای اساسی یکی از روش‌های مؤثر برای مقابله با دلالی و گران‌فروشی است و در ثبات قیمت‌ها در بازار بسیار اثرگذار است و بنابراین پیشنهاد ما به مردم این است که از این سامانه برای خرید این اقلام هشت‌گانه استفاده کنند.

بازرگام، ایده مفید با ضعف‌های جدیمشکلات سامانه بازرگام تا سه شنبه رفع می‌شود/ توزیع گوشت قرمز در بسته بندی ‌های کوچکافزایش اقلام عرضه شده در سامانه بازرگام کرمانشاه/برنج و روغن به جمع اقلام توزیع اینترنتی پیوست

به هر روی مسئولان امر به ویژه در سازمان تعاون روستایی باید نظارت خود را بر ارائه هوشمند کالاها به صورت جدی‌تر دنبال کنند تا استقبال خرید مردم از این سامانه دوچندان و اهداف از پیش تعیین شده از جمله حذف واسطه‌ها نیز محقق شود.

انتهای پیام/363/ن/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: توزیع هوشمند کالا سامانه بازرگام کرایه حمل و نقل حمل و نقل کالا تعاون روستایی هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۳۳۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ ­مهندس سعید کاظمی افزود: از ابتدای راه‌اندازی سامانه تیتک در سال ۹۳ حدود ۹۲۲ قلم دارو از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره قابل رصد بود که این تعداد در سال اخیر با ۹۰ درصد رشد به ۱۷۲۵ قلم رسیده است. وی افزود: با رصد دارو‌های حیاتی و استراتژیک در سامانه تیتک می‌توان تا حد قابل ملاحظه‌ای میزان نشت از زنجیره تامین را کاهش داد تا دارو به دست مصرف کننده اصلی برسد. مدیر کل فناوری اطلاعات و سامانه‌های سلامت سازمان غذا و دارو با اشاره به راه اندازی داشبورد‌های عمومی و مدیریتی در حوزه دارو تسریع کرد: داشبورد‌های عمومی شامل ترخیص، آمارنامه بر اساس تامین، آمارنامه دارویی سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ و داشبورد‌های مدیریتی شامل ترخیص، قیمت گذاری، جزئیات سیاست گذاری و قیمت مبنای بیمه در دسترس عموم مردم ذینفعان نخبگان و فعالان این حوزه قرار گرفته است.

دیگر خبرها

  • صادرات بیش از ۱۰۵ هزار تن کالا از گمرکات گیلان
  • هشدار مرکز پژوهش های مجلس درباره سبد غذایی خانوار : کالری مصرفی نیمی از ایرانیان در سال ۱۴۰۱ کمتر از استاندارد بوده است
  • رشد ۹۰ درصدی رصد زنجیره تأمین دارو در سامانه تیتک
  • با کمتر از ۱۰۰ میلیون تومان صاحب خودرو شوید!
  • رشد ۹۰ درصدی رصد کامل دارو‌های استراتژیک در سامانه تیتک
  • اطمینان خاطر دامداران یزدی از تامین به موقع نهاده دامی
  • ◄ کرایه رانندگان کامیون در جیب انبارداران/ نقش انبارها در فقر کامیونداران
  • آمریکا یک بسته کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد
  • آمریکا کمک نظامی جدید ۶ میلیارد دلاری به اوکراین اختصاص داد