Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، برخی خریداران و مشتریان خرید اینترنتی مواد غذایی به تازگی در تماس‌ با خبرگزاری فارس با ارسال مدارکی می‌گویند که در خرید از «سامانه بازرگام» که سازمان تعاون روستایی برخی کالاهای عمدتا اساسی را از این طریق بین مردم توزیع می‌کند، با مشکلاتی مواجه هستند.

 

این افراد در تماس با خبرگزاری فارس‌ از عملکرد این سامانه ابراز ناراضی داشتند، ‌آنها می‌گویند که بازرگام محصول را به موقع تحویل نمی‌دهد و اگر خریدی انجام نشد در برابر عودت پولشان هم مقاومت‌هایی وجود دارد ضمن آنکه ‌کم‌فروشی هم در این سامانه مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«سامانه بازرگام» در ابتدای فعالیت‌ توزیع مرغ و تخم‌مرغ را‌ آغاز کرد و در مدت کوتاهی ثبات نسبی بر بازار حاکم شد اما در ادامه اختلال در این سامانه، نارضایتی برای مشتریان ایجاد کرد، یکی از مشتریان این سامانه در استان تهران به خبرنگار فارس گفت: «‌مرغ به ارزش 400 هزار تومان از این سامانه خریداری کردم اما پس از گذشت یک روز کالا را تحویلم ندادند، حتی پولم را هم عودت ندادند ولی با تلاش و پیگیری فراوان، بالاخره پس از 48 ساعت توانستم پول خود را پس بگیرم‌».

‌برخی دیگر از کاربران بازرگام در تماس با خبرگزاری فارس‌، از تحویل دیرهنگام کالا می‌گفتند، به گفته این مشتریان، پس از گذشت 24 ساعت از خرید، سامانه اعلام می‌کند که «مشتری گرامی شکیبا باشید کالای شما ارسال می شود».

همچنین برخی از کم‌فروشی در این سامانه می‌گفتند که کالای خود را به وزنی که درخواست کرده‌اند و پول پرداخته‌اند، دریافت نکرده‌اند ‌و برخی مواقع وزن کالا کمتر از میزان ثبت شده است.

از سوی دیگر برخی از مردم هم از عدم راه‌اندازی این سامانه در برخی استان‌ها‌ گلایه داشتند و می‌گفتند که دولت فروش کالاهای توزیع هوشمند را به این سامانه آورده است اما آنها‌ هنوز نمی‌توانند از این سیستم هوشمند استفاده کنند.

* وعده رئیس سازمان تعاون روستایی د‌ر رفع مشکلات توزیع هوشمند هنوز محقق نشده است

پیگیری خبرگزاری فارس حاکی از آن است که مسئولان این سازمان هم مشکلات را رد نمی‌کنند به طوری که رئیس سازمان تعاون روستایی کشور دو هفته پیش در پاسخ به سوال خبرنگار فارس در این زمینه گفت که مشکلاتی وجود دارد اما به زودی حل می‌شود اما‌ تماس‌های مکرر هموطنان در‌باره مشکلات این سامانه، حاکی از رفع نشدن مشکلات بازرگام است.

بنابراین گزارش ‌‌سامانه توزیع هوشمند کالا، یکی از موارد مهمی بود که در دولت سیزدهم در سازمان تعاون روستایی کشور و با حمایت تمام قد وزیر جهاد کشاورزی راه اندازی شد تا دلالان و واسطه‌گرانی که به اذعان کارشناسان، مهمترین عامل گرانی در بازار هستند را حذف کرده و قیمت‌ها را در بازار متعادل کند، این در  شرایطی بود که رئیس جمهور بارها به این وزارتخانه تاکید کرده بود که قیمت‌ها را در بازار متعادل کند.

توزیع کالا بر بستر اینترنت و یا همان توزیع هوشمند، امروزه در بسیاری از کشورها به کمک فن آوری‌های جدید اینترنتی، اپلیکیشن و هزاران سیستم که وجود دارد و روز به روز هم به آن اضافه می‌شود، صورت می‌گیرد و مجریان آن در خارج کشور نتایج خوبی هم گرفته‌اند زیرا زندگی پر مشغله امروزی وقتی برای خانواده‌ها نمی‌گذارد که ساعت ها در کوچه و بازار بچرخند و خرید کنند ضمن اینکه در این نوع خرید، انتخاب آسان است و به جای اینکه خریدار به بازار برود بازار به خانه خریدار می‌آید اما مهمتر از همه اینها، حذف‌ واسطه‌ها است که متهم درجه اول گرانی‌ها هستند؛ در این سامانه درواقع کالا بدون واسطه و با یک کلیک به خانه می آید.

* ‌چرا مشکلات بازرگام‌ رفع نشد

سامانه بازرگام پس از یک شروع عالی که انتظار می‌رفت روز به روز بر تعداد مشتریان خود بیفزاید و به نوعی دست حمایت از اقشار محروم باشد، دچار افول نسبی شد، ‌مشکلات‌ سامانه بیشتر شد و دسترسی به این سامانه بیشتر از سوی مردم شهرنشین امکان‌پذیر بود زیرا ‌بسیاری از‌ روستاها دسترسی به اینترنت نداشتند و یا توزیع در این مناطق وجود نداشت.

البته در زمان انتخاب سامانه بازرگام از سوی سازمان تعاون روستایی کشور برای توزیع محصولات به مردم، نقدهایی مطرح شد مبنی بر اینکه چرا فقط از این سامانه استفاده می شود و چرا سامانه های دیگری به غیر از این وجود ندارد؟

اگرچه سازمان تعاون روستایی در ادامه از انتخاب و فعالیت 16 سامانه دیگر برای توزیع هوشمند خبر داد اما بازرگام تنها نام آشنا برای مردم بود؛ بنابراین منتقدان هم می‌گفتند که بازرگام بدون رقیب مانده است و به همین دلیل نیازی به کیفی‌سازی در ارسال و توزیع و جلب رضایت مردم در خود نمی‌بیند.

اما امروز ‌حجم مشتریان نسبت به ابتدای کار فعالیت «بازرگام» افزایش یافته است و در آستانه نوروز و شب عید هم‌ به این درخواست‌ها افزوده می شود، علاوه بر این، رئیس سازمان تعاون روستایی می‌گوید 50 درصد توزیع میوه شب عید هم در این بستر خواهد بود و شاید حجم کاری به نحوه توزیع و خدمت این سامانه تاثیر گذاشته است.

* پرونده باز سازمان تعاونی روستایی در موضوع خرید میوه شب عید

ا‌ز سوی دیگر پرونده «تخلف خرید میوه شب عید» این روزها سازمان تعاون روستایی را به خود مشغول کرده است؛‌ یکی دو روز پیش بود که رئیس قوه قضائیه، تخلف در خرید میوه شب عید را محرز دانسته و گفته است که خرید برای ذخیره سازی 30 درصد گران‌تر انجام شده است و اگر عمدی در این کار باشد برخورد خواهد شد؛ شاید چنین مشغولیت‌هایی وقتی برای سازمان تعاون روستایی برای نظارت بر عملکرد‌ سامانه بازرگام باقی نگذاشته و یا دلگرمی اولیه را نداشته باشند.

با این حال، توزیع هوشمند کالای اساسی از روش‌های موثر برای مقابله با دلالی و واسطه‌گری و نیز حذف هزینه‌های بازاررسانی است که با تغییر رفتارهای خرید، انتخاب و سلیقه‌ها بین مردم، جای خود را به خوبی باز کرده است.

توسعه این روش و البته اصلاح و روزآمد کردن آن با رفع نقایص فعلی و مشتری مدار کردن آن قطعاً می‌تواند رضایت مردم و کاهش قیمت‌ها را به ‌همراه داشته باشد.

انتهای پیام/  

منبع: فارس

کلیدواژه: بازرگام نارضایتی مردم توزیع کالا توزیع هوشمند سازمان تعاون روستایی سامانه بازرگام خبرگزاری فارس توزیع هوشمند میوه شب عید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۹۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین گفت: برای جلوگیری از سرقت کابل‌های برق ۷۰ کیلومتر از مسیر روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، یوسف اینانلو شامگاه امروز _شنبه هشتم فروردین_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: طرح تعویض سیم‌های مسی با کابل‌های خودنگهدار در حدود ۹۵ درصد روستاهای شهرستان تاکستان تاکنون اجرا شده و به پایان رسیده است.

وی اضافه کرد: ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستاهای شهرستان تاکستان به کابل‌های خودنگهدار مجهز شده و برای اجرای این طرح ۲۲ میلیارد تومان اعتبار بودجه و اعتبار هزینه شده است. در سال گذشته هم بیش از ۲۰ میلیارد تومان اعتبار برای تعویض سیم‌های مسی به کابل خود نگهدار در حدود ۶۰ کیلومتر از مسیرهای شهر تاکستان هزینه شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان از برگزاری مناقصه برای معرفی پیمانکاری مجری فاز دوم این طرح خبر داد و گفت: در فاز دوم اجرای این طرح در محدوده‌ای به طول ۶۰ کیلومتر دیگر در سطح شهر تاکستان در حال برگزاری مناقصه و معرفی پیمانکار هستیم که حداکثر تا پایان شهریورماه این پیمانکار انتخاب می‌شود.

اینانلو با اشاره به اجرای فاز نخست بهسازی شبکه برق ادارات اقماری در چهار شهر از توابع شهرستان تاکستان گفت: بهسازی شبکه برق ادارات اقماری شهرهای اسفرورین، خرمدشت، ضیاءآباد و نرجه در محدوده‌ای به طول ۴۰ کیلومتر در حال اجراست که اعتبار آن ۱۴ میلیارد تومان است.

وی با یادآوری وجود ۱۰۰ روستا در تاکستان ادامه داد: بقیه روستاها هم حداکثر تا یک ماه آینده به کابل خودنگهدار مجهز خواهند شد.

سرپرست شرکت توزیع نیروی برق استان در انتهای صحبت‌هایش با اشاره به وجود ۸۴ هزار و ۷۶۵ مشترک برق در تاکستان یادآور شد: از این تعداد ۶۸ هزار و ۸۰۱ مشتری در بخش خانگی، ۹ هزار و ۷۳۸ مشترک در بخش تجاری، ۳ هزار و ۶۱۹ مشترک در بخش عمومی، ۱۹۷۱ مشترک در بخش کشاورزی و ۶۳۶ مشترک هم در بخش از خدمات شرکت توزیع نیروی برق استان بهره‌مند شدند.

کد خبر 748526

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • لزوم همکاری فرمانداران برای رفع موانع تحقق حداکثری حدنگاری استان کرمان
  • لزوم استفاده از ظرفیت بنیاد مسکن در اجرای طرح‌های مسکن روستایی
  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • گلایه مددجویان بهزیستی از عدم تحویل کولر گازی
  • مراقب کلاهبردار‌ها باشید؛ بیمه سلامت با مردم تماس نمی‌گیرد
  • کلاهبرداری از مردم با ادعای صدور کارت هوشمند بیمه سلامت
  • امکان خرید بلیت نیم‌بها از سامانه‌های حمل‌ونقل ریلی و هوایی برای معلولان شدید
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد