Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسین هاشمی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به ثبت سوژه «درخواست راه‌اندازی سامانه بازرگام در استان مرکزی» در سامانه فارس من و انتقادهای مردمی مبنی بر عدم عرضه کالاهای اساسی از طریق این سامانه در استان اظهار کرد: با توجه به ابلاغیه سازمان تعاون روستایی کشور مبنی بر راه‌اندازی سامانه «بازرگام» به منظور عرضه کالای اینترنتی دولتی، این سامانه در استان مرکزی با اولویت شهر اراک به ثبت رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: عرضه کالا‌های اساسی اینترنتی با نرخ مصوب از ۱۸ بهمن امسال از طریق این سامانه در استان‌های مختلف کشور آغاز شده تا با حذف واسطه‌ها و بریدن دست دلال‌ها کالاهای اساسی مورد نیاز مردم با قیمت مناسب‌تر به دست مصرف‌کننده برسد.

رئیس تعاون روستایی استان مرکزی با بیان اینکه با وجود راه‌اندازی این سامانه اما تاکنون کالایی از طریق آن در اختیار مردم قرار نگرفته است، گفت: فعالیت از طریق این سامانه در شهر اراک با چالشی مواجه است که از دلایل این چالش نبود امکانات سردخانه و انبار توسط شرکت عامل است.

هاشمی بیان کرد: طبق رایزنی‌های صورت گرفته قرار بر این است یک انبار از زیرمجموعه‌های سازمان جهاد کشاورزی استان به مدت سه ماه به صورت امانت در اختیار شرکت عامل قرار گیرد تا خدمات لازم را به مردم عرضه کند و بعد از سه ماه نسبت به تأمین و اجاره انبار مورد نیاز اقدام کند.

وی با بیان اینکه این انبار به صورت رایگان در اختیار این شرکت قرار می‌گیرد، افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته این انبار هفته جاری در اختیار شرکت عامل قرار می‌گیرد تا نسبت به توزیع برنج، مرغ منجمد و تخم‌مرغ اقدام لازم را انجام دهد.

رئیس تعاون روستایی استان مرکزی اظهار کرد: این سامانه برنج، شکر، روغن و برخی از کالاهای اساسی از جمله گوشت و مرغ را به قیمت دولتی در اختیار مردم قرار می‌دهد.

هاشمی با اشاره به توزیع اینترنتی کالاهای اساسی مورد نیاز مردم از طریق تعاون روستایی نیز گفت: شرکت تعاون روستایی استان پیش از راه‌اندازی این سامانه، از طریق اپلیکیشن دام‌پرور اقدام به توزیع اینترنتی کالاهایی چون برنج، روغن، ماکارانی می‌کرد که هم اکنون نیز این توزیع در حال انجام است و مردم می‌توانند برنج تایلندی را با قیمت ۱۲۵۰۰ تومان و برنج پاکستانی را به دو قیمت ۲۰ و ۲۲ هزار تومان دریافت کنند.

وی افزود: سامانه دامپرور صبح‌ها از ساعت ۸ صبح تا ۱۲ ظهر اقدام به ثبت سفارش کرده و عصرها از ساعت ۱۴ تا ۱۸ اقدام به توزیع رایگان آن می‌کند که مردم می‌توانند کالاهای اساسی مورد نیاز خود را از این طریق نیز تهیه کنند.

رئیس تعاون روستایی استان تصریح کرد: در آستانه شب عید توزیع اینترنتی میوه شب عید شامل سیب، پرتقال و کیوی از ۲۰ اسفندماه آغاز خواهد شد، ضمن اینکه در هفته جاری نیز توزیع شکر و تخم‌مرغ به قیمت دولتی نیز آغاز خواهد شد.

به گزارش فارس با راه‌اندازی سامانه بازرگام مردم می‌توانند با مراجعه به سامانه اقدام به خرید کرده و بدون دریافت هزینه ارسال، کالای مورد نیاز را درب منزل دریافت کنند.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سامانه بازرگام توزیع برنج اینترنتی عرضه اینترنتی اقلام اساسی تعاون روستایی استان توزیع اینترنتی کالاهای اساسی استان مرکزی راه اندازی مورد نیاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۷۸۶۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد

به گزارش خبرگزاری مهر، سیدرضا مظهری افزود: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه ها است و فقط حمل دارو با ابلاغ این آئین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام می‌شود.

وی ادامه داد: این آئین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز می‌شود.

مظهری افزود: توزیع دارو بر بستر اینترنت به زودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت آغاز می‌شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می‌شود.

رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیک‌ترین داروخانه به محل سکونت می‌توانند داروی خود را سریع‌تر دریافت کنند.

کد خبر 6090389 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • شروع طوفانی هفته دوم معاملات برق در بورس انرژی
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • تمدید اعتبار  سیستمی پوشش بیمه ای بیمه شدگان روستایی و سلامت همگانی ایرانیان 5 دهک اول درآمدی
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها در یزد
  • فراهم شدن امکان پرداخت زکات از کارتخوان نانوایی‌ها
  • وب‌سایت‌هایی که بازدید می‌کنید چقدر ایمن هستند؟
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • خرید ۱۷ هزار تن کلزا از کشاورزان ایلامی