Web Analytics Made Easy - Statcounter

باشگاه خبرنگاران جوان -  با توجه به التهاب  بازار گوشت و مرغ در آبان، مسئولان وزارت جهاد برای تنظیم بازار در ۱۸ آبان اقدام به توزیع هوشمند این ۲ قلم کالا از طریق سامانه بازرگام در تهران کردند که به مرور برخی شهرها و دیگر کالاهای اساسی به توزیع اینترنتی اضافه شدند.

چند هفته ای است که فرآیند توزیع هوشمند کالاهای اساسی با مشکلات جدی روبروست که به جای گره گشای مشکلات مردم، تاخیر در تحویل کالا باعث نارضایتی مردم شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر کالاهایی همچون انواع برنج ایرانی و خارجی، تخم مرغ، مرغ، گوشت قرمز، سیب زمینی و برخی اقلام‌محصول لبنی با نرخ مصوب از طریق سامانه بازرگام توزیع می شود که بسیاری از شهروندان نسبت به میزان آن معترضند و می گویند در خرید سنتی از مغازه و فروشگاه امکان خرید به میزان دلخواه وجود دارد، درحالیکه خرید هوشمند این گونه نیست‌.

یکی دیگر از شهروندان که از این سامانه خرید کرده است نسبت به تاخیر در ارسال کالا معترض است و عنوان می کند چرا دولت از پلتفرم های دیگر برای توزیع استفاده نمی کند تا کالا زودتر یدست مردم برسد و پشت پرده سامانه بازرگام‌ چه می گذرد.

بررسی ها نشان می دهد که اختلالات سامانه بازرگام همچنان به قوت خود باقی است که علیرضا جاوید عربشاهی مشاور و رئیس مرکز ارتباطات سازمان مرکزی تعاون روستایی در جواب پیگیری پیامک های ارسالی به باشگاه خبرنگاران می گوید: برخی از پیامک ها بعد از بررسی صحت ندارد و برخی پیامک ها مبنی بر تاخیر در ارسال کالا واقعیت دارد که اختلالات به زودی رفع می شود.

از اواخر بهمن بسیاری از شهروندان طی تماس و پیامک با باشگاه خبرنگاران جوان پیگیرمشکلات ایجاد شده از روند توزیع هوشمند کالاهای اساسی مبنی بر تاخیر در ارسال کالا و عدم‌پاسخگویی شدند که متاسفانه به رغم تماس های مکرر کسی پاسخگو نیست.

مردم رغبتی به خرید هوشمند کالا ندارند

قاسمعلی حسنی دبیرکل اتحادیه بنکداران مواد غذایی گفت: توزیع هوشمند اقلام اساسی نوعی دخالت در امر بازار است که در بلندمدت جوابگو نیست.

بسیاری از فعالان بازار معتقدند که توزیع هوشمند کالا در بسیاری از شهرها و روستاها جا نیفتاده است و از طرفی نمی تواند سیاست مناسبی برای تنظیم بازار و جلوگیری از دلال بازی باشد.

به گفته وی، بیش از ۴۰۰ سال است که بازار اقلام اساسی سنتی است و مردم راغبند که بیشتر از فروشگاه و مغازه محل خریداری کنند که جنس را رویت می کنند.

یکی دیگر از شهروندان می گوید: با توجه به انکه امکان رویت کیفیت کالا میسر نیست، از این رو در شرایط فعلی اقتصاد نمی توان این ریسک را پذیرفت.

وعده مسئولان سازمان تعاون روستایی محقق می شود؟

مصطفی دارایی نژاد رئیس اتحادیه بارفروشان میدان مرکزی گفت: با توجه به آنکه توزیع هوشمند کالا سیاست جدیدی است که دولت در راستای تنظیم بازار برعهده گرفته است؛ بنابراین نمی توان اظهار نظری راجع به آن داشت و باید منتظر ماند و دید که ایا جوابگوی مشکلات بازار هست یا خیر؟

به گفته وی، علی رغم فراوانی تولید نیازی به ورود دولت در بحث عرضه میوه شب عید نبود که به هر حال مسئولان این تصمیم را اتخاذ کردند، هر چند بسیاری از مردم ترجیح می دهند که خود میوه را جدا کنند.

دارایی نژاد گفت: با توجه به آنکه مسئولان تعاون روستایی قول دادند که عرضه میوه شب عید حداقل ۳۰ درصد کمتر از نرخ بازار خواهدبود، باید منتظر ماند و دید که آیا این وعده مسئولان محقق می شود؟

با واگذاری قانون انتزاع، مسئولیت تنظیم بازار به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شده است که در این راستا مسئولان با توزیع هوشمند کالا بدنبال حذف واسطه و دلال و تنظیم بازار هستند که اخیرا سامانه بازرگام مشکلاتی برای آنها ایجاد کرده که امیدواریم هر چه سریع تر مشکلات حل شود‌.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سامانه بازرگام اقلام اساسی توزیع اینترنتی کالا توزیع هوشمند کالا سامانه بازرگام تنظیم بازار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۶۴۹۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد

به گزارش   ایفدانا، سیدحیدر محمدی معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو با اشاره به ابلاغ آیین‌نامه عرضه و حمل دارو از طریق سکو‌های اینترنتی، اظهار کرد:  تدوین این آیین‌نامه با برگزاری جلسات متعدد بین سازمان غذا و دارو و وزارت ارتباطات به‌منظور بررسی‌های تخصصی موضوع انجام شد.

وی با تاکید بر اینکه سازمان غذا و دارو با نفس ورود سکو‌های اینترنتی به حوزه فروش دارو مخالف بوده و هست و هنوز هم تاکید می‌کنیم فروش اینترنتی دارو غیرقانونی و غیرمجاز است، عنوان کرد: آنچه درمورد حمل دارو توسط سکو‌ها تدوین شده و توسط وزارت ارتباطات اعلام شد «آیین‌نامه حمل دارو از طریق سکوی اینترنتی است» و به‌هیچ‌وجه فروش اینترنتی دارو مطرح نیست.

????معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه در این آیین‌نامه تاکید شده است که هرگونه خرید، فروش و انبارش دارو توسط سکو‌های اینترنتی غیرمجاز و غیرقانونی است، گفت: پس از ثبت کد رهگیری نسخه توسط بیمار در سامانه سکو‌های مورد تایید (سازمان غذا و دارو)، نسخه از طریق سکو حمل و به نشانی متقاضی که در سیستم ثبت شده است تحویل داده می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه موضوع فروش اینترنتی دارو به‌هیچ‌عنوان مطرح نیست، گفت: این آیین‌نامه تنها درمورد حمل دارو و  تحویل آن به نشانی بیمار به‌صورت غیرحضوری است، همچنین عرضه دارو‌های خاص، سهمیه‌ای، تحت کنترل و دارای شرایط خاص حمل، توسط پلتفرم‌ها صورت نخواهد گرفت.

به گفته دکتر محمدی مجوز فعالیت سکو‌های اینترنتی متقاضی فعالیت در حوزه حمل دارو در یک کارگروه مشترک توسط سازمان غذا و دارو با همکاری وزارت ارتباطات صادر می‌شود، تمامی متقاضیان فعالیت در این حوزه باید ضوابط فنی سازمان غذا و دارو را داشته و حائز شرایط باشند،   دوره‌های آموزشی توسط سازمان غذا و دارو برای سکو‌های متقاضی برگزار خواهد شد، وزارت بهداشت (سازمان غذا و دارو) مسئولیت نظارت بر ضوابط اجرایی و فنی را دارند و سکو‌ها مکلف به رعایت این ضوابط هستند، درج هرگونه تبلیغات و تشویق به مصرف فرآورده‌های دارویی و خرید، فروش و انبارش در این آیین‌نامه برای سکو‌ها غیرمجاز اعلام و کاملاً منع شده است.

وی تصریح کرد: داروخانه‌هایی که درخواست فعالیت با سکو‌های اینترنتی به‌منظور تحویل دارو را دارند باید درخواست خود را به سازمان غذا و دارو ارائه دهند و تنها داروخانه‌های مورد تایید این سازمان مجاز به فعالیت در این حوزه خواهند بود، همچنین درصورت ثبت شکایت از سکو و یا داروخانه سازمان غذا و دارو مرجع پیگیری معرفی شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • تامین ۴ میلیارد و ۲۱۶ میلیون دلار برای کالا‌های اساسی در مرکز مبادله
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • مانور نظارت بر مراکز تامین، تولید و توزیع کالا‌های اساسی در شهرستان یزد