Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، علی رغم وعده مسئولان سازمان مرکزی تعاون روستایی مشکلات سامانه بازرگام هنوز حل نشده و چالش‌های بوجود آمده در توزیع آنلاین کالاهای اساسی ادامه دارد.

براین اساس چند وقتی است وزارت جهاد برای تنظیم بازار اقدام به توزیع اینترنتی برخی از اقلام کالاهای اساسی کرده، مردم از این روند رضایت ندارند و تأخیر در تحویل کالاها صدای آنها را درآورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر کالاهایی مانند گوشت قرمز، مرغ، تخم مرغ، برنج خارجی و ایرانی و سیب زمینی با نرخ‌های مصوب و تعیین شده از سوی دولت از طریق سامانه بازرگام عرضه می‌شود و مردم می‌توانند این محصولات را با نرخ دولتی خریداری کنند. بر این اساس گوشت گوساله مخلوط با قیمت هر کیلو ۹۹ هزار و ۸۰۰ تومان و گوشت بره مخلوط با قیمت هر کیلو ۱۰۵ هزار تومان توسط سامانه بازرگام عرضه می‌شود همچنین مرغ با قیمت کیلویی ۳۱ هزار تومان و تخم مرغ به قیمت هر شانه ۴۳ هزار تومان در این سامانه عرضه می‌شود. قیمت سیب زمینی عرضه شده در این سامانه نیز ۹,۸۰۰ تومان است و عرضه هوشمند هر کیلو گرم برنج شیرودی هم با قیمت ۴۲ هزار تومان، برنج فجر ۳۶ هزار تومان و برنج هاشمی ۵۶ هزار تومان صورت می‌گیرد.

سه شنبه‌ای که نیامد!

خبرگزاری مهر ۳۰ بهمن ۱۴۰۰ در گزارشی تحت عنوان نارضایتی مردم از روند توزیع هوشمند کالاهای اساسی به مشکلات ایجاد شده در این حوزه و صحبت‌های مردم درباره آن پرداخت و مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در جواب پیگیری‌های خبرنگار مهر اعلام کرد که اختلالات ایجاد شده در روند توزیع هوشمند کالاهای اساسی و سامانه بازرگام حداکثر تا سه‌شنبه (۳ اسفندماه ۱۴۰۰) رفع می‌شود. (جزئیات بیشتر را اینجا بخوانید)

بررسی‌های خبرنگار مهر نشان می‌دهد که این اختلالات هنوز رفع نشده و همچنان برای مصرف کنندگان ایجاد چالش کرده است. در همین زمینه یکی از شهروندان که بیش از ۱۰ روز است از سامانه بازرگام خرید کرده است به خبرنگار مهر گفت: مرتب با این پیامک از سوی سامانه بازرگام مواجه می‌شود: بازرگامی عزیز، ضمن عذرخواهی، با توجه به حجم بالای سفارشات، سفارش شما در تاریخ ۱۴۰۰/۱۱/۳۰ بازه ۰۹-۱۶ ارسال می‌شود. از شکیبایی شما متشکریم.

وی اضافه کرد: چند روز بعد برای من پیامکی با این مضون ارسال شد که بسته تحویل داده در حالی که چنین اتفاقی نیفتاده بود و بعد از آن هم با پیام درخواست عودت اعتبار مواجه شدم که علی رغم انتخاب این گزینه هنوز مبلغی به حساب بنده برنگشته است.

یکی دیگر از شهروندانی که از این سامانه خرید کرده است، عنوان کرد که بنده از سامانه بازرگام خرید کردم، در فاکتور نوشتند که حداکثر تا ساعت ۲۳ دوشنبه (۲ اسفند ۱۴۰۰) به دست شما می‌رسد که البته این اتفاق نیفتاد، دیروز مجدداً چک و مشاهده کردم که نوشته شده کالای سفارشی دوشنبه هفته بعد برای شما ارسال می‌شود،

یک شهروند دیگر نیز در گفتگو با خبرنگار مهر اعلام کرد که از این سامانه مرغ تنظیم بازاری خریداری کرده ام و با وجود گذشت ۱۰ روز کالایی به من تحویل داده نشده ضمن اینکه وقتی شماره‌ای را که روی سامانه درج شده، می‌گیرم حتی بوق هم نمی‌خورد چه برسد به اینکه کسی جوابگو باشد.

این روند نشان می‌دهد که فرآیند توزیع هوشمند کالاهای اساسی با مشکلات جدی مواجه است و به جای اینکه گره‌گشای مشکلات مردم در شرایط دشوار کنونی باشد، بر استرس و فشار آنها افزوده و همین مساله اهمیت ورود مسئولان و رسیدگی فوری به این مساله را صد چندان می‌کند.

کد خبر 5431886 زهرا مهدوی

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان مرکزی تعاون روستایی سیب زمینی سامانه بازرگام توزیع هوشمند کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی قیمت نفت قیمت دلار بانک مرکزی ایران رستم قاسمی بورس وزارت صنعت معدن و تجارت مجمع کشورهای صادرکننده گاز قیمت سکه بهار آزادی سید رضا فاطمی امین قیمت طلا جواد اوجی نهضت ملی مسکن مسکن سامانه بازرگام کالاهای اساسی خبرنگار مهر هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۴۴۶۷۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سامانه بارشی بعدی چهارشنبه فعال می‌شود

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس اداره پیش بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا اداره کل هواشناسی استان اصفهان گفت: نقشه‌های هواشناسی بیانگر وقوع ناپایداری‌های همرفتی در نیمه شرقی وجنوب استان برای امروز است که می‌تواند سبب ناپایداری‌های جوی به صورت افزایش ابر، گاهش وزش باد شدید وبارش‌های رگباری شود.
لیلا امینی افزود: همچنین در روز‌های یکشنبه تا سه شنبه از شدت ناپایداری‌های جوی دراستان کاسته می‌شود و سامانه بارش زای بعدی در روز‌های چهارشنبه وپنج شنبه فعال می‌شود.
وی گفت: همچنین دمای هوا در ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان یک تا دو درجه کاهش می‌یابد.

دیگر خبرها

  • ریزش قیمت دلار در روز‌های آینده ادامه خواهد داشت
  • چهارشنبه اوج فعالیت سامانه بارشی درکرمانشاه/دمای هوا کاهش می‌یابد
  • سامانه بارشی بعدی چهارشنبه فعال می‌شود
  • ورود سامانه بارشی جدید از دهم اردیبهشت به ایلام
  • پیش‌بینی افزایش دما در استان مرکزی
  • افزایش دما در استان مرکزی
  • هواشناسی شنبه ۸ اردیبهشت؛ ورود سامانه بارشی جدید
  • ورود سامانه بارشی به کشور از سه شنبه
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!
  • تخریب پل سید کلاته رامیان رفت و آمد را مختل کرد