Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-29@08:46:34 GMT

عرضه محصولات کشاورزی در سامانه بازرگام

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۳۱۰۸۶۶

عرضه محصولات کشاورزی در سامانه بازرگام

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایلنا، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از عرضه محصولات کشاورزی در سامانه بازرگام خبر داد و گفت: در قرارگاه امنیت غذایی، تمهیدات گسترده‌ای برای حفظ بازار و آرامش‌بخشی بازار مصرف محصولات کشاورزی مردم اندیشیده شده است.

اسماعیل قادری‌فر، مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران در مورد "اقدامات وزارت جهاد کشاورزی برای تامین بازار و عرضه محصولات کشاورزی در سامانه بازرگام"، اظهار داشت: متاسفانه برخی التهابات موجود در بازار محصولات کشاورزی، دامن زدن توسط واسطه‌گران و سوداگران غیرمجاز است و باعث شده که ما به صورت مقطعی اخلال‌هایی را در بازار شاهد باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با دستور رئیس جمهور و پس از آن تشکیل جلسه فوق‌العاده قرارگاه امنیت غذایی که در بخشی از آن معاون اول رئیس جمهور نیز حضور داشت، دستوراتی ابلاغ شد که در این راستا تمهیدات گسترده‌ای برای حفظ بازار و آرامش‌بخشی بازار مصرف و ارازق عمومی مردم اندیشیده شد.

قادری‌فر با اشاره به اینکه سقف صادرات سیب‌زمینی در کشور از ۶۰۰ هزار تن مجاز عبور کرده است، افزود: بدون ممنوعیت صادرات و با وضع تعرفه صادراتی به فکر حفظ بازار داخل هستیم.

وی با بیان اینکه سیب‌زمینی به صورت گسترده در میادین تره‌‌بار با قیمت ۱۰ هزار تومان عرضه می‌شود، تصریح کرد: در سامانه بازرگام نیز از روز گذشته با قیمت ۹ هزار و ۸۰۰ تومان این محصول به فروش می‌رسد.

عرضه ۱۰ هزار تن برنج در هر یک از ۳ استان‌های شمالی

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستای ایران در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به عرضه برنج در کشور، گفت: با تمهیدات اندیشیده شده توسط قرارگاه امنیت غذایی مشکل عرضه برنج در کلانشهر تهران و شهر مقدس قم رفع شده است.

به گفته وی، همچنین عرضه ۱۰ هزار تن برنج مورد مصرف در هر یک از ۳ استان‌های شمالی و عرضه هوشمند برنج در تهران بزرگ و استان قم روز گذشته در سامانه بازرگام و سایر پلتفرم‌های حوزه دیجیتال که به ما کمک می‌کنند، شروع شده است.

کمبودی در ۲۵ قلم کالای اساسی وجود ندارد

قادری‌فر با تاکید بر اینکه هیچ کمبودی در بازار ارزاق عمومی در ۲۵ قلم کالای اساسی وجود ندارد، تصریح کرد: رصد لحظه‌ای و پایش روزانه در بازار توسط قرارگاه امنیت غذایی انجام می‌شود.

وی یادآور شد: وزیر جهاد کشاورزی نیز به شخصه پیگیر موضوع است و حتما امروز تمهیدات لازم اندیشده خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستای ایران بیان کرد: موضوع آرامبخشی به بازار و تنظیم بازار بخصوص در ایام پایانی سال، عید و ایام ماه مبارک رمضان نکته مهمی است که توسط همکاران ما در وزارت جهاد کشاورزی و همینطور قرارگاه امنیت غذایی و ستاد تنظیم بازار پایش می‌شود.

   

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: محصولات کشاورزی سامانه بازرگام مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون قرارگاه امنیت غذایی سامانه بازرگام محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۱۰۸۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، عبدالعظیم بهفر، سرپرست اداره کل فراورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور بازوهای اجرایی معاونت غذا و دارو هستند که در هر یک از این دانشگاه‌ها این معاونت مستقر بوده و نسبت به بررسی و بازرسی مراکز عمده توزیع فرآورده‌های سلامت محور اقدام می‌کنند.

وی افزود: در صورت مشاهده تولید بدون مجوز یا واردات فاقد آن پس از توقیف محصول یا کالا، صاحب آن نیز به مراجع قضائی معرفی و تا حصول نتیجه، پرونده پیگیری می‌شود.

بهفر ادامه داد: این اداره کل در هر مرکز تولید فرآورده‌های غذایی مسئول فنی را به عنوان نماینده خود دارد که کنترل کیفیت کالاها را به عهده دارد لذا چنانچه تخلفی صورت بگیرد ضمن پیگیری موضوع از مسئول فنی به عنوان نماینده ما، با صاحب کارخانه نیز برخورد صورت می‌گیرد و از عرضه محصول در سطح عرضه جلوگیری می‌شود.

وی همچنین در خصوص نظارت بر کارگاه‌های کوچک که تعدادشان در کشور هم رو به افزایش است، بیان داشت: کارگاه‌های سنتی دارای شناسه نظارت کارگاهی هستند که کالاهای خودشان را به آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان غذا و دارو ارائه می‌دهند و چون فعالیت قانونی دارند در نظارت‌های ما رصد می‌شوند و با لحاظ شرایط قابل اعتماد مردم هستند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نظارت بهداشتی بر تولید فرآورده‌های غذایی در کارگاه‌های سنتی
  • این ۵ ماده غذایی را که هرگز نباید دوباره گرم کرد
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • کشت مکانیزه ۷۵ درصد از اراضی شالیزاری شفت
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • توزیع ۲۰ تن گوشت منجمد گوسفندی وارداتی تنظیم بازاری در قزوین
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • رصد دقیق ۴۷۰۰۰۰ هکتار برنج شمال با داده‌های فضایی
  • برآورد سطح زیرکشت برنج با داده‌های فضایی برای نخستین بار
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی