Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، حجت اله صالح المومنین پیش از ظهر جمعه در گفتگو با خبرنگاران اظهارکرد: سامانه بازرگام باید در سطح استان برای همه قابل دسترس باشد و امیدواریم با هماهنگی های انجام شده در اسرع وقت این شرایط فراهم شود.

مدیر تعاون روستایی گلستان در خصوص عملکرد سامانه بازرگام در زمینه تنظیم قیمت برخی محصولات در بازار، تصریح کرد: در شرایط شیوع ویروس کرونا بخش زیادی از افراد جامعه با خرید از فروشگاه‌های مجازی آشنا شده‌اند و توزیع مستقیم محصولات می‌تواند دلالی و واسطه‌گری‌ها را حذف کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه رونق گرفتن فروشگاه‌های دیجیتال شرایط را برای توزیع مستقیم محصولات فراهم کرده است، افزود: یکی از اقدامات خوب وزارت جهادکشاورزی و سازمان تعاون روستایی ایران ایجاد سامانه بازرگام بود که در گام اول در این سامانه مرغ و تخم مرغ عرضه شد و در آینده ای نزدیک میوه شب عید مورد نیاز مردم هم در این سامانه توزیع می شود.

کد خبر 5394039

منبع: مهر

کلیدواژه: گرگان سازمان تعاون روستایی جهادکشاورزی گلستان قاسم سلیمانی دومین سالگرد شهید قاسم سلیمانی بوشهر ویروس کرونا عکس استانها سیلاب شهید سلیمانی شهید گمنام تشییع شهدا ایام فاطمیه شهید بارش باران کرمانشاه آمار کرونا سامانه بازرگام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۴۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، قربان قربانی صبح یکشنبه در همایش توسعه کشت محصولات کم‌آب بر در راستای الگوی کشت با محوریت پنبه اظهار کرد: در گذشته ۲۵۰ هزار هکتار پنبه در کشور کشت می‌شد که از این میزان ۱۸۰ هزار هکتار مربوط به استان گلستان بود.

وی با اشاره به اینکه در گذشته ۷۰ درصد پنبه کشور در استان گلستان تولید می‌شد، افزود: کشت ۱۰۰ تا ۱۱۰ هزار هکتار می‌تواند ما را در محصول پنبه به خودکفایی برساند.

رئیس مؤسسه تحقیقات پنبه کشور گفت: باتوجه به تأکیدات وزیر جهاد کشاورزی ما باید در بحث محصولاتی چون گندم، برنج، شکر، چغندرقند و پنبه به خودکفایی برسیم.

وی خاطرنشان کرد: سال گذشته سطح زیر کشت پنبه در گلستان به دلیل کم آبی به ۱۴ هزار هکتار رسید و گلستان بیشترین کاهش سطح زیر کشت را در کشور تجربه کرد.

قربانی با اشاره به اینکه استان گلستان به رقم سرسبز بودن مشکل کم آبی دارد، گفت: در کشت محصولات کشاورزی باید به سمت محصولات کم آب بر حرکت کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در سال ۷۵ تنها دو رقم پنبه در کشور موجود بود که برای بهره برداری این محصول نیاز به ۲۲۰ روز زمان بود اما اکنون ۱۴ رقم تجاری پنبه در کشور موجود است که طی ۱۱۰ روز به بهره برداری می‌رسد.

قربانی اظهار کرد: پنبه یک محصول اشتغالزا است که هر چهار هکتار پنبه‌کاری یک شغل مستقیم و پنج شغل در صنایع جانبی ایجاد می‌کند.

کد خبر 6090878

دیگر خبرها

  • دسترسی به نقشه مترویی راه های کشور در سایت ۱۴۱ فراهم شد
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • ۷۰ درصد پنبه کشور در گلستان تولید می شود
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • گلستان با ۸۸ درصد تحقق الگوی کشت جزو استان‌های پیش ‌رو است
  • ایمن‌سازی ۷۰ کیلومتر از راه‌های روستایی در برابر سرقت کابل
  • توسعه شهری و روستایی باید مبتنی بر سامانه‌های مدیریتی باشد
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در گلستان
  • پیش بینی برداشت یک میلیون و ۸۰۰ هزار تُن انواع محصولات کشاورزی در استان گلستان
  • افزایش ۱۰ درصدی تعداد تشکل های کارگری و کار فرمایی در گلستان