Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز یکشنبه ایرنا، اکبر فتحی در جلسه شورای مدیران سازمان با اشاره به اینکه تنظیم بازار وظیفه ای است که توسط ستاد اقتصادی دولت و ستاد تنظیم بازار کشور مصوب شده و به سازمان جهادکشاورزی محول شده است، اظهار کرد: نظارت در حوزه کشاورزی تنها در حیطه کالاهای اساسی که مشمول قیمت گذاری هستند صورت خواهد گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بقیه کالاها مشمول نظارت نخواهند بود و اگر زمانی در مورد کالای خاصی نیاز به قیمت گذاری باشد در کارگروه ستاد تنظیم بازار استان به ریاست استاندار تصمیم گیری خواهد شد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه نتیجه نظارت فیزیکی همان نتیجه حاصله در سازمان صنعت و معدن خواهد بود، بیان کرد: شکایت محور بودن نظارت که از طریق سامانه ۱۲۴ طرح می گردد گام درستی است که کمترین دخالت در بازار را تضمین می کند و این سامانه برقرار بوده و تا زمان لینک شدن سازمان جهادکشاورزی به آن، شکایت های طرح شده در سامانه در حیطه کالاهای اساسی مربوط به حیطه جهادکشاورزی به این سازمان ارجاع شده و نظارت و بازرسی توسط آن انجام خواهد گرفت.

فتحی با تاکید بر لزوم شفافیت بازار گفت: شفاف سازی بازار از طریق سامانه های مختلف به نسبت نظارت فیزیکی بیشتر مدنظر است اما تکمیل فرم های فیزیکی تنظیم شده نیز برای سازمان تعزیرات تعریف شده است و مورد رسیدگی قرار خواهد گرفت.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با بیان اینکه سازمان صمت در راستای شفاف سازی بازار از دو سامانه جامع تجارت و سامانه جامع انبارها بهره می برد، افزود: در سامانه اول فروش ها و در سامانه دوم موجودی انبارها ثبت شده و مورد رصد قرار می گیرد در صورتی که بتوان در واحدهای فروش به ویژه در فروشگاه های مرغ و لبنیات صندوقهای مکانیزه راه اندازی کرد، نظارت فیزیکی به حداقل خواهد رسید.

وی به تلاش های جدیدی که در حوزه نظارت بر توزیع کالاهای اساسی صورت خواهد گرفت اشاره کرد و گفت: همچنان از نیروها و امکانات سازمان صنعت و معدن و نیز ظرفیت های فرمانداران و استانداری و همین طور قرارگاه امنیت غذایی در جهت اجرای نظارت استفاده خواهد شد و سازمان برنامه و بودجه کشور نیز مکلف به تامین منابع می باشد و تمام ادارات تابعه مکلف به همکاری در این زمینه با سازمان جهادکشاورزی خواهند بود.

فتحی به لزوم ایجاد ساختار جدیدی در سازمان تحت عنوان مدیریت نظارت و بازرسی  اشاره کرد و با بیان اینکه اصناف خدمتگذاران جامعه هستند و هدف از نظارت نه ایجاد مشکل برای ایشان بلکه برخورد با موارد متخلف است، اظهار کرد: نظارت فیزیکی نیازمند همکاری اصناف و اتحادیه های مربوطه می باشد در صورتی که اتاق اصناف کشاورزی پای گیرد می توان از ظرفیت های آنان در این زمینه استفاده کرد در همین راستا تسریع روند شکل گیری اتاق اصناف کشاورزی و کمیته های نظارت آن ضروری می باشد.

رئیس سازمان جهادکشاورزی استان با اشاره  به اینکه معاونت بهبود تولیدات گیاهی چارچوبی برای واگذاری تراکتورها مشخص کرده است، افزود: برای رعایت عدالت و حق میان کشاورزان آیین نامه موجود باید به دقت مدنظر قرار گیرد.

 فتحی در ارتباط با موضوع خرید دام عشایری و تامین نهاده برای دام های مولد، بر ضرورت آگاه کردن اتحادیه های مربوطه از فرصت فراهم شده برای تعلق ۱۲۰ کیلو جو برای هر دام مولد تاکید کرد و گفت: این موضوع در شرایط اقتصادی و خشکسالی حاکم فرصت مناسبی برای دامداران فراهم می آورد تا بتوانند دام های مولد خود را حفظ کنند. 

وی همچنین در ارتباط با موضوع پلاک گذاری تراکتورها و تلاش برای مجاب کردن کشاورزان برای اخذ پلاک و دریافت کارت سوخت را ضروری دانست.

توزیع کالاهای اساسی در سامانه بازرگام از شب یلدا در آذربایجان شرقی کلید می‌خورد

مدیر سازمان تعاون روستایی استان آذربایجان شرقی گفت: توزیع کالاهای اساسی در سامانه بازرگام از شب یلدا در استان آذربایجان شرقی کلید می‌خورد .

علی اکبر نژادرضا اظهار کرد: با توجه به اخذ مجوز از سازمان مرکزی تعاون روستایی، مقرر شد مدیر استانی شرکت بازرگام از روز شنبه ۲۷ آذرماه نسبت به آماده سازی انبار و سردخانه و پیش بینی صفحه ای اختصاصی برای توزیع هوشمند کالاهای اساسی برنج، تخم مرغ و مرغ گرم در سامانه و اپلیکیشن بازرگام، اقدام کند و تا حداکثر شب یلدا (سه شنبه ۳۰ آذرماه) توزیع و  تحویل کالاهای مذکور در درب منزل، آغاز شود. 

وی خاطر نشان کرد: کالاهای مذکور با قیمت مصوب تنظیم بازار  با هزینه حمل رایگان تحویل مشتریان گردیده  و هیچ گونه هزینه ای از مشتریان بابت حمل کالا دریافت نمی شود.

مدیر سازمان تعاون روستایی آذربایجان شرقی افزود: پرداخت وجه به صورت اینترنتی بوده و هیچگونه وجهی نیز در محل از مشتری دریافت نخواهد شد.

نژادرضا یادآور شد: همشهریان می توانند از طریق سایت بازرگام (https://bazargam.com/) و یا نصب اپلیکیشن بازرگام از بازار (https://cafebazaar.ir/app/com.pishgaman.bazargam ) نسبت به خرید کالاهای اساسی همچون برنج، تخم مرغ و مرغ گرم اقدام کنند.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی آذربایجان شرقی ستاد تنظیم بازار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی آذربایجان شرقی وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی آذربایجان شرقی ستاد تنظیم بازار سازمان جهادکشاورزی آذربایجان شرقی کالاهای اساسی نظارت فیزیکی تنظیم بازار خواهد گرفت شب یلدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۴۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟

از اول فروردین ماه تا هشتم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، دارو، کالاهای تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم؛‌ علی طرزعلی معاون ارزی مرکز مبادله ارز و طلای ایران گفت: برای کالاهای اساسی به نرخ 28500 تومان یک میلیارد و 27 میلیون دلار،‌برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ 41 هزار تومان مبلغ 2 میلیارد و 549  میلیون دلار و برای خدمات 121 میلیون و برای واردات در مقابل صادرات  به نرخ توافقی 747 میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

ریزش دلار به‌سمت کانال 50هزار


طرزعلی بیان داشت: برای واردات کالای اساسی کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی 930 میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی 97 میلیون دلار و در مجموع یک میلیارد و 27 میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

معاون مرکز مبادله ارز و طلای ایران افزود: تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو»  معادل 509 میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل 249 میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل 176 میلیون دلار ، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل 149 میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل 201 میلیون دلار صورت گرفته است. این گروه های صنایع همچنین به ترتیب 228، 33، 188، 108 و یک میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات تا پایان روز هشتمم اردیبهشت ماه سال جاری دریافت کرده اند. 

علاوه بر این گروه ها، یک میلیارد و 266 میلیون دلار ارز نیمایی و 189 میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

گفتنی است، در روز نهم اردیبهشت ماه 1403 در تالار اسکناس ارز مرکز مبادله ایران، دلار با نرخ 44 هزار و 359 تومان، یورو با نرخ 47 هزار و 456 تومان و درهم با نرخ 12 هزار و 78 تومان مورد مبادله قرار گرفت. به همین ترتیب تالار حواله ارز، شاهد مبادله دلار با نرخ 41 هزار و 418 تومان، یورور با نرخ 44 هزار و 308 تومان و درهم با نرخ 11 هزار و 278 تومان بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود
  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • تنها «حمل» دارو از طریق سکوی اینترنتی است/ به هیچ وجه «فروش» دارو مطرح نیست
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • ریز ارز پرداختی کالاهای اساسی و تجاری/چقدر ارز پرداخت شد؟
  • سامانه بارشی وارد آذربایجان شرقی می‌شود
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • آغاز عملیات اجرایی اولین شهرک مسکونی آذربایجان شرقی در آذرشهر