Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا جاوید عربشاهی مشاور عالی سازمان مرکزی تعاون روستایی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: عرضه ۲ قلم محصول لبنی همچون پنیر و ماست در سامانه بازرگام آغاز شده و مابقی اقلام هم قرار است به صورت آنلاین توزیع شوند.

او گفت: تقاضا برای خرید از طریق سامانه بازرگام با رضایتمندی نسبی مواجه شده، چرا که دیگر در شهر تهران شاهد صف‌های طولانی و بار ترافیک نیستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عربشاهی ادامه داد: با عرضه اینترنتی اقلام نگرانی مردم در خصوص عرضه محصولات با قیمت بالاتر از بازار به پایان می‌رسد.

به گفته او، توزیع اینترنتی مرغ و تخم مرغ از طریق سامانه بازرگام طی فراخوانی از آبان در تهران آغاز شد و سپس در ۲۸ آبان کرج، ۳۰ آبان اصفهان و از آذر در مشهد، شیراز و یزد این طرح را ادامه دادیم.

این مقام مسئول گفت: با توجه به پلتفرمی‌هایی که اعلام آمادگی کردند، توزیع اینترنتی کالا در سراسر کشور را توسعه خواهیم داد.

به گفته او، از ظرفیت‌های بومی هر استان برای عرضه دیجیتالی استفاده می‌کنیم به طوری که اگر پلتفرم‌ها در آن استان‌ها اعلام آمادگی کردند که استاندارد‌های مدنظر برآورده شد، پس از انعقاد قرارداد توزیع آغاز می‌شود.

عربشاهی گفت: طی فراخوانی از ظرفیت تمامی پلتفرم‌ها استفاده می‌کنیم و متقاضیان سراسر کشور می‌توانند به آدرس الکترونیکی سازمان درخواست خود را ارسال کنند تا پس از بررسی کارشناسی کار خود را آغاز کنند.

مشاور عالی سازمان مرکزی تعاون روستایی درباره علل اختلاف ۶ تا ۷ برابری قیمت کالا از تولید تا بازار گفت: گرچه هزینه استاندارد حمل و نقل، اُفت کالا، انبارداری، جعبه و سود متعارف کشاورز بر قیمت تمام شده اضافه می‌شود، اما میزان آن در حدی نیست که ۵ تا ۶ برابر بر قیمت کالا اضافه شود که همگی ناشی از سودجویی دلالان است، حال با توزیع اینترنتی اقلام اساسی به دنبال حذف واسطه‌ها و دلالان و کاهش اختلاف قیمت از مزرعه تا سفره هستیم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اقلام اساسی سامانه بازرگام توزیع لبنیات توزیع اینترنتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۳۲۱۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مظهری، رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت، گفت: نسخه پیچی و فروش دارو همچنان تحت کنترل مسئول فنی داروخانه هاست و فقط حمل دارو با ابلاغ این آیین نامه با استفاده از سکوهای اینترنتی انجام میشود.
وی افزود: این آیین نامه با رعایت اصول حفظ سلامت بیماران، موجب سهولت دسترسی بیماران به داروهای مورد نیاز میشود.
مظهری ادامه داد: توزیع دارو بر بستر اینترنت بزودی به صورت آزمایشی در چند شهر با دستور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی آغاز می شود و بعد از ۶ ماه در سراسر کشور پوشش داده می شود.
رئیس مرکز مدیریت آمار و فناوری اطلاعات وزارت بهداشت در پایان گفت: بیماران با استفاده از سکوهای اینترنتی برای انتخاب نزدیکترین داروخانه به محل سکونت میتوانند داروی خود را سریع تر دریافت کنند .

دیگر خبرها

  • وظیفه پلتفرم‌ها در عرضه دارو/ ۶ ماه اجرای آزمایشی در یک استان
  • ابلاغ دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی
  • آیین‌نامه عرضه اینترنتی دارو ابلاغ شد/اجرای آزمایشی در ۶ ماه
  • دستور العمل حمل و عرضه دارو از طریق (سکو) پلتفرم‌ها و کسب و کار‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • آیین‌نامه توزیع اینترنتی دارو بر بستر سکوها ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع اینترنتی دارو ابلاغ شد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • مهمترین اخبار هشتم اردیبهشت/تعیین تکلیف عرضه اینترنتی دارو
  • پهپاد ارزان قیمت راهی بازار مصرف می شود